Hvordan stifter man bekendtskab med Kali? Som med alle andre gode forhold tager det tid at komme ind på livet af hinanden. Man må nærme sig med respekt, interesse og centrering. Denne øvelse er for kvinder, som gerne vil opbygge kontakten til kræfterne i jordpunktet.

Deres mænd kan kigge her:
 

Meditation 1
1 Bevæg dig på vejrtrækningen mellem krone og rod, dvs. fra toppen af hovedet ned til bunden af kroppen.
2 Lad bevægelsen udvide sig, så du nu går helt ned til jordpunktet, 40 cm under jorden.
3 Lad opmærksomheden lande i jordpunktet. Kig dig om efter Kali. Lad hende komme i den form, som hun findes i inde i dig lige nu. Der er ikke noget rigtigt eller forkert.
Meditation 2

Du kan desuden arbejde med følgende spørgsmål, enten som en fortsættelse af ovenstående eller som en selvstændig meditation:

1 Hvad kan min Kali godt lide? F.eks. at spise store kødben, at bade i et vildt hav, at fortære mænd – jo flere jo bedre – danse vildt eller at være i naturen på naturens præmisser. Er der nogle af de ting, jeg kan tage med ind i min hverdag og afprøve konkret?
2 Hvad er vigtigt for min Kali? Kali er kompromisløs, og hun er aldrig ude i prioriteringsproblemer. Hun ved, hvad der er essentielt. Hvilken retning peger hun dig i?
3 Hvad vil Kali, at jeg skal stoppe med? F.eks. at hakke på min mand, at gøre syv ting på én gang, at finde på undskyldninger for ikke at meditere eller at dræne mig selv med negative tanker.

 

Ned til Kali
Tagget på: