Sådan

Berørt af den guddommelige kraft

Hun fik en spontan abort og graviditet uden for livmoderen. Med få måneders mellemrum. Det så ikke ud til at blive let for denne kvinde at blive gravid med sin tantrapartner. Men så lagde Gud sin hånd på hendes hoved. Tingene vendte, og hun er i dag mor til to piger. Velsignelse og tantra er nu en stor del af hendes liv.

Denne kvinde og hendes tantrapartner ville gerne udvide deres forhold med et barn. Det var det naturlige næste skridt for hende og for dem i deres proces. Graviditeterne gik dog galt for hende, og hun blev fortvivlet. Men en skønne dag oplevede hun, at hendes liv blev velsignet af selveste Vorherre. Det velsignede liv blev overskriften for hende og for deres hjem, hvor der meget gerne måtte lyde børnestemmer. Det kom der til en dag, fordi hun brugte velsignelsen, og den er stadig en stor del af hendes liv.

Abort og graviditet uden for livmoderen

“Jeg var nået til et sted i mit liv, hvor jeg gerne ville have børn. Det lå helt naturligt foran mig som et næste skridt, og jeg troede, det ville komme let”, fortæller hun. Det tog dog længere tid at blive gravid end forventet, og i slutningen af det første trimester viste en scanning, at fostrets hjerte ikke slog. Kvinden måtte abortere.

To måneder efter blev hun gravid igen. Det viste sig hurtigt at være en graviditet uden for livmoderen, og hun måtte akut på sygehuset. “Det var en hård proces. En spontan abort kan man forstå. Men så en graviditet uden for livmoderen lige bagefter. Det var ikke så nemt,” fortæller hun.

Slagtehusbilleder

Hun kom i fuld narkose og blev opereret. Operationen gik godt, men forløbet efter var hårdt både psykisk og fysisk: “Det gjorde fysisk meget ondt. De havde jo snittet i æggelederen, og samtidig rumsterede spørgsmål som: Er mine æggeledere ok? Kan jeg gennemføre en graviditet?”

Kvinden oplevede håbløshed og formørkelse: “Der var tanker om, at jeg ikke slår til som kvinde, der er noget galt med mig, og jeg kan intet gøre ved det.” I denne tilstand tog hun til undervisning på Tigerens Rede. Hun fik bekræftet, hvordan operationen havde taget hårdt på hende, og den viste sig energimæssigt som billeder fra et slagtehus. Hun skulle nok regne med at bruge i hvert fald tre måneder på at holde pause og restituere sig.

Mariæ Bebudelse

Men så sker der noget. “Jeg vidste ikke, hvad alt dette ville komme til at betyde. Jeg var meget, meget ked af det, og under en dans falder jeg på knæ. Så er det, som om Vorherre lægger sin hånd på mit hoved, og pludselig er jeg inde i arketypen Mariæ Bebudelse, hvor englen kommer og fortæller Maria, at hun vil få et barn.”

Hele situation vendes, det er et helt nyt udkast og en meget stor healing. Kvinden tager hjem og prøver at forstå, hvad der er sket. Er jeg mon fysisk klar til en ny graviditet? Der går nogen tid, før hun tør forsøge igen.

Et halvt år efter bliver hun gravid, og denne gang skulle der kun få forsøg til. “Jeg er stadig nervøs: Er jeg nu rigtig gravid, og udvikler barnet sig, som det skal? Jeg kommer også ind i en voldsom trang til kontrol og går f.eks. meget op i at få de rigtige vitaminer,” fortæller hun.

En god ven gør hende opmærksom på det, og hun får hjælp til at huske velsignelsen: “Jeg øver mig i at se mig som en velsignet kvinde i stedet for en, det er synd for. Jeg laver en regel om, at det er slut med brok.” Graviditeten gør, som den skal, og hun føder en sund og dejlig pige.

Velsignelsen er en realitet

Kvinden er ikke i tvivl om, at der var tale om en guddommelig indgriben. “Man kan jo ikke vide, om det ville være lykkedes for mig at blive gravid alligevel, men det var virkelig et vendepunkt og noget, jeg har taget med mig,” fortæller hun. “Velsignelsen sætter en retning eller et perspektiv på mit liv. Det er en sikring: Jeg ved, at jeg får det, jeg har brug for. Det handler ikke om overflod, men om at det, der virkelig er brug for, kommer til mig.”

Hun oplever, at den velsignede tilstand kan være til stede på forskellige tidspunkter. Den mærkes som en stille fryd, hvor tingene bliver stille og intense. Det kan også opleves, som om himlen åbner sig, og noget strømmer ned. Det kan ske under meditation eller ude i haven, når sollyset lyser gennem bladene.

At huske på det

“Tidligere i mit liv har jeg været meget utilfreds. Tingene var aldrig gode nok. Som barn havde jeg altid en irritabilitet, som let kunne blusse op i voldsom vrede. Mine vredesudbrud og smækken med dørene har fyldt meget i min familie.” Denne tilstand er nu markant forbedret. “Utilfredsheden kan stadig stikke hovedet frem, men så husker jeg på velsignelsen. Det er vigtigt for mig.”

 

Berørt af den guddommelige kraft
Tagget på: