Denne kvindes kontakt med Kali går ofte gennem det sanselige. Allerede som barn havde hun fået færten af, at der var kraft at hente gennem kontakt med naturen. Som voksen har hun både mødt Kali i tantraen, og når hun i dagligdagen tør slippe kontrollen og overgive sig til sin instinktive viden.

 

Jeg var et meget sanseligt og kropsligt barn. Gennem kontakten til naturen og skoven, som vi legede meget i, var jeg i mit rette element. Jeg fik kraft af at være i kontakt med jord og mudder. Jeg tænker, at jeg allerede dengang anede en Kali i dybden.
Kali kan komme, når man tør slippe kontrollen

Kvinden har erfaret, at Kali er sværere at invitere, hvis man er meget skråsikker. Kan man derimod forholde sig åbent og nysgerrigt, er hun lettere af få kontakt med. Et sted, hvor Kali kan vise sig, er der, hvor man kan slippe og lade tingene krakelere – gå med sine instinkter, råbe og skrige og bare give slip på den pæne pige.

Denne kvinde oplever ikke, at hun bevidst kan kontakte Kali. Hvis hun gør det, bliver det mere til god underholdning. Kali kommer frem gennem den mere rene bevidsthed, som er fri for emotioner og forestillinger.

 
Den nøgne tur i træet

Hun fortæller om en intens oplevelse, hun havde i naturen med sin partner. De svømmede nøgne i en sø og kom langt ud i det mørke vand, hvor man ikke kunne se bunden. Det var dejligt, men også lidt skræmmende, fordi vandet var helt uklart, og de kunne ikke se, hvad der var under dem. Vandoverfladen var sort og stille, og der var blå guldsmede i overfladen. Da hun og hendes partner kom op, var de opstemte af svømmeturen, og hun fik spontant lyst til at kravle nøgen op i et træ. Det er jo ikke noget, man normalt ser på en skovtur, og hun måtte da også forholdsvis hurtigt kravle ned fra træet igen, fordi der kom nogle mennesker gående.

Men det gjorde alligevel noget ved hende. Oplevelsen af at gøre noget grænseoverskridende og uventet bragte hende i en dyb kontakt med det kvindelige og hendes Kalikraft.

”Ja, det var en liflig oplevelse, og faktisk meget vildt at mærke barken mod sin ryg. Jeg kom nok fire meter op, og det var endda nemt at klatre i træet, bl.a. fordi barken var knastør. Jeg tænkte overhovedet ikke på noget, fik impuls til at kravle som et øgledyr, en krokodille var det vist. Jeg brølte endda og oplevede en euforisk stemning, hvor jeg havde lyst til fuldstændigt at blive ét med naturen. Man kan blive så lykkelig af så enkle ting”, fortæller hun smilende.

Kvinden fortæller videre: “Grunden til, at dette var et møde med Kali, har at gøre med, at Kali arketypisk er på netop den måde: vild og naturlig.

 
Kali kommer, fordi der er brug for hende

Kali har ofte vist sig i tantraen. Og hun udtrykker sig i sexakten på den måde, der er brug for i situationen. Det kan f.eks. være, at partneren er bange for voldsomme kvinder – og for kvinder, som samtidig har kontakt til en kraft, der kan transformere de besværlige emotioner som f.eks. mandens frygt. Det har denne kvinde oplevet:

Jeg kan f.eks. opleve, at jeg får stærk kvalme, ubehag og koldsved midt under et samleje. Og min hud trækker sig sammen. Jeg har mødt disse fornemmelser før i tantra, og jeg ved, hvad jeg skal gøre, når de kommer. Jeg prøver på ikke at blive hængende eller holde fast i det, men lader det gå gennem mig. Efter at det har kørt i mig i noget tid, stadig midt i et samleje, ændrer det sig, og jeg kan opleve, at noget bliver frit, eller at den vanskelige energi bliver til en følelse af livskraft.

Kvinden tror, det er et eksempel på transformation af lidelse, men ved faktisk ikke så meget mere om, hvad der foregår. Hun er dog som sagt ret overbevist om, at det er en måde, Kali viser sig i hende på, håndterer en mængde lidelse og gør dét, der er brug for i situationen.

 
Manden skal acceptere

Sådan er det, når det virker. Men hvis manden ikke tager ordenligt imod sin kvindes Kali-kraft, der jo kommer med visdom og hjælpende energi, vil det ofte gå galt.

Når den ene part har fat i sin kraft, og den anden ikke har, kan det normalt gå over i konkurrence, og det er ikke hensigtsmæssigt. Det bliver et skævt modspil.

Hun mener, at der er meget visdom i, at Kali kan manifestere sig som det, der er brug for i situationen. Og det er også meget vigtigt, at man som kvinde ikke putter en bestemt form på dét at have adgang til denne kraft, men tør undres over alt det, livet har at byde på, fortæller hun.

 
Kali kan ankomme i orgasmen

Kvinden har erfaret, at slåskampe med partneren kan være en god optakt til sex. Når den sexuelle akt er startet på den måde, oplever hun ofte, at hun i orgasmen får kontakt med Kali. Og det kan f.eks. vise sig ved, at hun føler en frihed, lige som når man er kommet ud af et fængsel. Og hun kan få lyst til at bide og kradse.

Tidligere – som ung – var hendes orgasmer mere almindelige og mere fysiske. Nu, når Kali er med, er det nærmest en helt anden bevidsthedstilstand, hvor hun kan føle, at der er vendt op og ned på tingene.

 
Kali er en proces

Det er ikke altid nemt for hende, at hun har arbejdet så meget med at integrere Kali. Og det er ikke altid let at være tro mod hende. Det kan vise sig i situationer, hvor hun på sit arbejde skal bruge sit hoved meget. Somme tider er hun f.eks. nødt til at lave meget struktur for de svage personer, hun arbejder med i sit job. Det kræver mentalt arbejde, som kan føles uforeneligt med den Kali, der jo samtidig er til stede i hende.

Kali er også en proces, og i øjeblikket er hun med til at smelte aspekter af mit ego som f.eks. vanskelighederne med at polarisere mellem det mentale og bevidsthedens natur. Og generelt er hun jo også dagligt en kilde til nydelse, dybde og meditation.

 

Man kan blive så lykkelig af enkle ting
Tagget på: