Tantraforum.dk udspringer af undervisningen i tantra på Tigerens Rede, hvor Anne Sophie Jørgensen er den spirituelle lærer. Her kan du kan finde inspiration til den tantriske proces samt konkrete input til, hvordan du kan arbejde med den.

På Tantraforum.dk finder du
  • Artikler med letforståelig formidling af tantriske principper
  • Personlige beretninger fra andre tantrikere
  • Gør det selv-guides, som inspirerer dig til at arbejde videre med tantraen
Hvordan bruger jeg Tantraforum.dk?

Vi foreslår, at du bruger tid på at snuse rundt på Tantraforum.dk og finde det, der inspirerer dig. Brug det til at kigge på din egen proces her og nu: Er der noget jeg skal justere, blive mere bevidst om eller simpelthen have koncentreret fokus på det næste stykke tid?

Tantraforum.dk rummer et kæmpe bibliotek af tantrisk viden. Men man kan ikke rumme al viden om tantra på en gang, så vi har delt det op i temaer. Disse finder du under “Temaer”.

Under hvert tema finder du artikler under “Viden om”, meditation og andre øvelser under “Øvelser” og personlige beretninger under “Sådan”.

Under hovedmenuen foroven finder du udvalgte artikler inden for det tre kategorier.

Hvad siger medlemmerne om Tantraforum.dk?

Tilfredse medlemmer taler for sig selv, her er nogle eksempler:

...Hvor er det fantastisk…. specielt interviewet med Ane Azalea gav mig opløftelse ved at lytte til de videnskablige facts og den skønne måde at formidle sådan et aktuelt emne på! Ikke fordi jeg har brug for at blive overbevist om virkningen af meditation ( min praksis er godt integreret ), men Ane Azalea og Magnolia KUNNE sætte ord på lige akkurat DET, som jeg selv følte mig begrænset i at formulere! Jeg føler mig løftet, inspireret og beriget af et kompetent team, der står bag siden her!

 

“…hjemmesiden er fantastisk – rigtig godt lavet, med en masse gode og brugbare oplysninger.”

 

“Tak for endnu et super spændende og grundigt behandlet tema! Jeg synes, I behandler temaerne i dybden, og det er meget lærerigt at læse med her. Jeg er også glad for de konkrete øvelser, meditationer, redskaber og den musik, I serverer.
Stor tak herfra, og keep up the good work ;-)

Hvem har lavet Tantraforum.dk?

Teamet bag Tantraforum.dk er en gruppe af mennesker, som ud over erfaring med tantra også har interesse og sans for at formidle viden om tantra. Nogle af dem holder kurser og foredrag under Tigerekspressen, og de er alle tilknyttet Tigerens Rede i Gedved som elever af Anne Sophie Jørgensen. Læs mere om den forståelse af tantra, som er grundlaget for Tantraforum.dk her.

Hvad er Tantraforum.dk?