Skift dit forsidefoto
LetLoveRule
Skift dit forsidefoto

På udkig efter eventyr


Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Der findes mange forskellige felter, du kan udfylde herunder, f.eks. om du søger tantrapartner eller ej, og hvilken region du bor i. Kun udfyldte felter vil blive vist. Og kun personer logget på kan blive set, og kan søges på. Du kan ændre i felterne ved at klikke på tandhjulet ovenfor.

Hej med dig,

Jeg stræber efter at gøre verden omkring mig mere farverig... Jeg er vild med at finde på og udfordre vanetænkning både i mit privatliv, men også i mine bestræbelser på at starte selvstændig virksomhed. Og her kommer tantraen ind i billedet for mig.

Den forståelsesramme jeg har mødt i tantraen fra Tigerens Rede har givet mig retning og værktøjer til at forstå og handle ud fra den verden jeg gerne vil være medskaber af. Det starter hos mig selv men jeg er også spændt på at sætte det hele på spil i mine relationer...

Herinde leder jeg efter dig (m/k) der også er interesseret i at udvikle dig i relationen med et andet menneske, både intimt og/eller energimæssigt. Så må tiden vise om det bliver et kort, intenst eventyr eller måske et længere et af slagsen - det er ikke så vigtigt. I første omgang vil jeg bare gerne ud at lege med tantraens værktøjer sammen med andre - vil du lege med?

Kvinde
Østjylland
Jeg søger en tantrapartner
44 år