Her sidder man og vil bare i gang med tantra. Få noget sex, kærlighed og spiritualitet ind i livet. Der mangler blot en tantrapartner: fat mod, ryd op og tiltræk noget nyt!


Det er som om, man bliver stoppet af dørmanden til festen, hvor processen kører, og alle har det sjovt. Hvis man står på tæer, kan man se dem derinde more sig. Hvorfor skal sådan en detalje som mangel på partner stoppe én – så tæt på? For søren, det kan føles urimeligt eller meningsløst.

Men der er faktisk en mening med at gå og lede efter en tantrapartner, og det kan vise sig at være en vigtig periode i livet. Ligeså vigtig som de perioder, hvor man har en tantrapartner.

At lede efter en tantrapartner er nemlig en tid, hvor man har mulighed for at rydde op i sine holdninger, sine præferencer og sin fortid.

 

1) Holdninger er, om man overhovedet vil tantra, hvad det er, hvem du selv er, og hvad du kan byde på.
2) Præferencer kalder vi “tjeklisten”. Og den bør nok revideres.
3) Fortiden vil ofte være ekskæresterne, de gamle spøgelser.

Vil/vil ikke?

Et ja til tantra skal altid komme fra ens eget system. Det kan godt være, at kæresten eller ægtefællen har spurgt. Men enhver må selv tage stilling til, om man vil tantra.

At gå ind i tantra kan både være provokerende, omvæltende og nødvendigt. Derfor kan den første hurdle være at blive enig med sig selv om, at det er det, man gerne vil.

Hvis du er tiltrukket af tantra, men ikke er sikker, kan vi kun opfordre dig til at undersøge emnet nærmere. Læse, tage på en workshop, snakke med folk, som kender til det. Og læg mærke til hvilke holdninger, der kommer op i dig. Måske handler det om “Hvis jeg skal dyrke tantra, så får jeg aldrig den, jeg drømmer om”, “Jeg vil ikke undvære at være forelsket” eller “Tantra er farligt”.  Undersøg om der er hold i dine holdninger. Måske bygger nogle af dem på misforståelser?

Hvad har jeg at byde på?

En opdatering af selvbilledet kan være nødvendig for at tiltrække den rigtige partner. Selvbilledet handler om dine holdninger til og vurderinger af dig selv.

Realistisk set: Hvad er det, der gør, at du er en attraktiv partner? Hvad har du at bidrage med til en kommende partner? Her kan man både komme til at under- og overvurdere sig selv. Men det handler ikke om at være bedre eller mere attraktiv end andre. Det handler om at have kontakt til det, som gør lige netop dig til en skøn mand eller kvinde.

Find alle dine kvaliteter frem og lad dem fylde i dig. Hvis du har en naturlig og strømmende kontakt til din seksualitet, så hav det i din bevidsthed, når du går ud i verden. Hvis dit hjerte er nuanceret, rummeligt og modent, så hav det med.

Du tiltrækker ud fra det, som du selv rummer og sender ud. Jo mere bevidsthed du har om, hvad du indeholder, jo mere præcis kan din tiltrækning blive. Hvis dit selvbillede er urealistisk, vil din tiltrækning også være upræcis. Så kigger du efter noget andet end det, du reelt har brug for.

Øv dig også i at formulere, hvad det er, du ønsker at tilbyde en partner. Hvis du vil forsøge dig med en profil på nettet, er det en særligt god ide at være præcis på dette punkt. Her findes jo kun en brøkdel af de informationer, vi normalt får om et menneske, når vi møder det. Til gengæld giver det mulighed for at skære ind til benet med sine formuleringer.

Hvis du synes, du mangler noget at byde på, trænger du måske til en konkret opdatering.
Link:  

Den nye tjekliste

Vil vi begge tantra? Her skal der være ja fra begge parter

Er der tiltrækning mellem os? Den føles måske anderledes end den plejer, mindre  følelsesmæssig, mere instinktiv, mindre forførende, mere klar. Men tiltrækning af en art må der være.
Kan vi lave en aftale? Kan vi blive enige om, hvordan vi undersøger kontakten og mulighederne?

Kan vi hjælpe hinanden? Kan dette menneske stille op til de udfordringer, jeg byder på. Og vil han/hun? Denne afklaring kommer som regel først efter noget tid.

Tjek din tjekliste

Langt de fleste har en mere eller mindre bevidst tjekliste, som bruges til at tjekke potentielle partnere. Tjeklisten som princip er ikke nødvendigvis forkert. Vi er jo nødt til at sortere, hvis vi ikke skal være partnere med alle. Men hvilke kriterier sorterer du efter?

Gør du dig forstillinger om, hvordan din tantrapartner skal se ud? Hvilket arbejde han/hun skal have? Hvilken alder og social status, der ville være den rigtige? Måske der er punkter, som automatisk ville diskvalificere en potentiel partner (topmave, dårlig ånde, ufaglært arbejde, blå øjne?).

Måske skulle du prøve at smide den gamle tjekliste væk. Hvis du er ude efter en tantrapartner, som du kan samarbejde med omkring proces, sex og kærlighed, har hans eller hendes udseende, alder og sociale status ikke den store betydning. Her har egenskaber som åbenhed og evnen til at give sig hen til processen og hinanden en langt større betydning. Hvis du tør at forholde dig åbent til en kommende partner, vil du måske blive overrasket over, at han eller hun kan være en helt anden type end dem, du plejer at møde. Og hvis du har et formuleret ønske om at få en ny type forhold, er du også nødt til at kigge efter noget nyt.
 

Ryd op og smid væk

Både singler og mennesker i parforhold kan have uafsluttede ting fra fortiden. Måske er I gået fra hinanden, men er forholdet til ekskæresten nu også helt afsluttet energimæssigt?

Man kan godt elske sin ekskæreste og have en dyb værdsættelse af det, man havde sammen. Men bliver vedkommende ved med at dukke op i bevidstheden eller i drømmene, kan der være bindinger i spil. Bindinger som kan virke blokerende i forhold til at møde en ny partner. Det kan både være idealiserede forestillinger eller negative konklusioner, som du har draget på baggrund af tidligere forhold.

En potentiel partner fortjener, at du ser på ham eller hende med friske øjne uden sammenligning med andre og uden forbehold. Måske var den gamle kæreste ikke til at stole på, og “sådan er alle mænd nok”. Sådanne forbehold og restriktioner kan komme til at stå i vejen for at få en ny oplevelse med en ny partner.

Brug denne øvelse til at give slip på bindinger til gamle partnere.
Link:  Slip ekskæresten fri

Ryd op og tiltræk noget nyt
Tagget på: