Øvelser

Det kan du takke din partner for

En parøvelse om velsignelse gennem taknemlighed: Taknemlighed åbner hjertet og er en god vej ind i det velsignede liv. Det kan trænes i alle situationer: Når ekspedienten hjælper med at finde den rigtige vare, eller når ens kollega lige holder døren. Det er enkelt, og det virker.

Og hvorfor ikke tage det med ind i parforholdet? Ofte er det sådan, at vores partner er den, vi har mest at takke for og den, det er sværest at vise det til. For det skal han eller hun da ikke have! Men man får det, man giver, så det gælder da om at investere i sin kærlighed.

Denne øvelse hjælper med at få taknemligheden frem imellem to partnere.

1 Sid over for hinanden med lukkede øjne. I kan evt. kontakte jeres rygsøjle for at komme godt tilstede.
2 Fokuser din opmærksomhed omkring hjertet og mærk en taknemlighed for din partner. Det kan være i forhold til alt muligt: samarbejdet omkring hjem og børn, ærlighed, sex, tillid etc. Vær gerne helt kontret og specifik. Vær også ærlig og ikke idealistisk.
3 Formuler en eller flere sætninger: Tak fordi du er en god mor/far for vores børn, tak fordi du vil samarbejde med mig omkring tantra og sex, tak fordi du tager ansvar for vores økonomi, tak fordi du sørger for, at vi får sund mad.
4 Mærk tilstanden i dit hjerte. Lad om muligt tilstanden brede sig ud i hele kroppen som en vibration.
5 Åbn øjnene og sig sætningerne højt til hinanden.

Øvelsen har fokus på taknemlighed. Hvis den overskygges af ting, du savner, bør du se på, om du tager nok ansvar for dine behov. Det kan du gøre med denne øvelse: Behovenes dagsorden

Det kan du takke din partner for
Tagget på: