Skift dit forsidefoto
Marlice
Skift dit forsidefoto

Januar 2023; IKKE SØGENDE

Kbh/omegn, tantra partner x 1-3 dage om ugen. Meditation, bevidsthed, kærlighed og øvelser


Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Der findes mange forskellige felter, du kan udfylde herunder, f.eks. om du søger tantrapartner eller ej, og hvilken region du bor i. Kun udfyldte felter vil blive vist. Og kun personer logget på kan blive set, og kan søges på. Du kan ændre i felterne ved at klikke på tandhjulet ovenfor.

Jeg anser mit liv for at være tantrisk og spirituelt, med god kontakt til jorden. Jeg tager ansvar for mit liv, og ser udfordringer i livet som mulighed for udvikling. (og ja det lyder lettere end det er :o) )

Mine 2 voksne døtre er begge flyttet hjemmefra, og jeg bor nu i en 2-vær i kbh nordvest tæt på brønshøj og utterslev mose. Her er luft, ro, og god energi.
Jeg lever sundt uden at være fanatisk.
Jeg elsker at danse, bevæge mig og høre musik.

Jeg har tætte venskaber, som jeg også kan opleve proces med, hvilket vil sige vi er sammen i nærvær og ærlighed, spejler hinanden og hjælper hinanden til at vokse. Derudover har vi det også ret sjovt og kan grine så tårerne triller, og det Elsker jeg, at grine, især af mig selv, og af livets spidsfindigheder 🙂
Jeg søger partnerskabet, en mand jeg kan dele mit overskud med, og gå dybt med. En mand på sigt at følges med.

Jeg forestiller mig, at vi laver øvelser sammen, har en åben kommunikation, tager ansvar for vores egne projektioner, og samtidig støtter hinanden i dette. Jeg ser for mig at vi har det sjovt, deler seksualitet og deler ud af os selv.

Du er single og åben for at en tantra relation kan udvikle sig til en kærlighedsrelation, med tantra som omdrejningspunkt. Jeg ville glæde mig ekstra over, at du er vant til at meditere og kender til tantra.
Vigtigst er, at du er åben i dit hjerte og ønsker at gå denne vej med en feminin og powerful partner.

Kvinde
København og Østsjælland
Jeg søger en tantrapartner
Jeg søger medlemsskab af en procesgruppe
53 år