Skift dit forsidefoto
Hannah
Skift dit forsidefoto

Hviler i mig selv - Stor hjerteenergi

Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Der findes mange forskellige felter, du kan udfylde herunder, f.eks. om du søger tantrapartner eller ej, og hvilken region du bor i. Kun udfyldte felter vil blive vist. Og kun personer logget på kan blive set, og kan søges på. Du kan ændre i felterne ved at klikke på tandhjulet ovenfor.

Jeg søger en partner til tantrisk samarbejde, hvor vi gensidigt støtter hinanden i vores personlige og spirituelle processer.
Hvor vi kan give og modtage i tillid til hinanden i kærlig og tryg samvær.
Respekt, ligeværd og åbenhed er for mig grundlaget, fundamentet for at Bevidsthed, Kærlighed, Sex og Kompromisløshed kan gro og blomstre.
Lad os mærke hinanden og lad energierne flyde; det sker, som vil ske.

Jeg er single efter et langt kærlighedsliv. Nysgerrig og åben med lyst på livets mange facetter. Jeg er et kreativt musisk menneske med let tilgang til leg og glæde. Hviler i mig selv og har stor hjerteenergi.
Spiritualitet er fundamentet for mit liv og velbefindende. Meditation er en del af min hverdag. Ligeså er yoga, Kundalini og Qigong.
Med udgangspunkt i mine aktiviteter og praksis er det naturligt for mig at tantrisk energiarbejde og livsanskuelse bliver mere og mere en del af min måde at være i verden på.
Jeg fik første gang kendskab til tantra i 2015. Her blev der sået en masse frø i mig. De begyndte at spire, da jeg læste Anne Sofie Jørgensens bøger.
Siden 2019 har jeg modtaget Anne Sofie Jørgensens undervisning og deltaget i tantra energi kurser på Tigerens Rede . Min personlige proces har taget tigerspring inden for de sidste to år, og jeg er nu klar til at indgå et samarbejde med en seriøs tantrapartner.
Jeg byder dig velkommen.
Jeg bor på Fyn, men er fleksibel og kan flytte mig til andre landsdele.

Kvinde
Fyn og øerne
Jeg søger en tantrapartner
66 år siden