Skift dit forsidefoto
Hannah
Skift dit forsidefoto

Hviler i mig selv - Stor hjerteenergi


Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Der findes mange forskellige felter, du kan udfylde herunder, f.eks. om du søger tantrapartner eller ej, og hvilken region du bor i. Kun udfyldte felter vil blive vist. Og kun personer logget på kan blive set, og kan søges på. Du kan ændre i felterne ved at klikke på tandhjulet ovenfor.

Jeg søger en partner til tantrisk samarbejde, hvor vi gensidigt støtter hinanden i vores personlige og spirituelle processer.
Hvor vi kan give og modtage i tillid til hinanden i kærlig og tryg samvær.
Respekt, ligeværd og åbenhed er for mig grundlaget, fundamentet for at Bevidsthed, Kærlighed, Sex og Kompromisløshed kan gro og blomstre.
Lad os mærke hinanden og lad energierne flyde; det sker, som vil ske.

Jeg er single efter et langt kærlighedsliv. Nysgerrig og åben med lyst på livets mange facetter. Jeg er et kreativt musisk menneske med let tilgang til leg og glæde. Hviler i mig selv og har stor hjerteenergi.
Spiritualitet er fundamentet for mit liv og velbefindende. Meditation er en del af min hverdag. Ligeså er yoga, Kundalini ,Qigong og de 5rytmer.
Med udgangspunkt i mine aktiviteter og praksis er det naturligt for mig at tantrisk energiarbejde og livsanskuelse bliver mere og mere en del af min måde at være i verden på. Kompromisløshed og ærlighed i forhold til mig selv er blevet et mantra, jeg forholder mig til dagligt. Det er en udfordring. Men det gør mig tydeligere i udtryk og handling og derigennem bliver jeg endnu mere kærlig både overfor mig selv og mine medmennesker.
Jeg fik første gang kendskab til tantra i 2015. Her blev der sået en masse frø i mig. De begyndte at spire, da jeg læste Anne Sofie Jørgensens bøger.
Siden 2019 har jeg modtaget Anne Sofie Jørgensens undervisning og deltaget i tantra energi kurser på Tigerens Rede . Jeg er lidt erfaren udi tantra og ønsker at komme dybere ned i lagene og mærke Kali danse.
Jeg byder dig velkommen.
Jeg bor på Fyn, men er fleksibel og kan flytte mig til andre landsdele.

Kvinde
Fyn og øerne, Sydsjælland
Jeg søger ikke en tantrapartner
67 years old