Tantraforum.dk forside Fora Diskussion om tantra og erfaringer Her kan man udveksle erfaringer med tantra

Viewing 5 reply threads
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1708
   adminadmin
   Keymaster

   Dette forum er til for at udveksle erfaringer med tantra. Man kan også stille spørgsmål.

  • #1991
   LetLoveRuleLetLoveRule
   Deltager

   Hej med dig – ja hvis altså der er andre der læser med herinde i forum?

   Det ser ud til vi bliver flere medlemmer, hvilket er skønt, men jeg får sådan lyst til at spørge… Hvorfor er du herinde uden billede, angivelse af hvorfra du kommer og uden tekst på din profil?

   Da jeg meldte mig ind var jeg lidt genert over at lægge billeder på, så fandt en mellemvej med et par anonyme billeder, dog stadig mine egne… slettede dog efterfølgende min laaange tekst fordi jeg fik en oplevelse af at dele for meget (ift. de mange profiler helt uden tekst). Vist noget med at blive ramt af sårbarheden…

   Men er der mon en eller flere derude på den anden side af skærmen der også er nysgerrig efter at finde en proces- og/eller tantrapartner, eller er du helt anonym fordi du bare gerne vil være med og have muligheden for at læse de mange spændende artikler?

   Nu vil jeg prøve selv at sætte nye ord på min egen profil om hvorfor jeg er med herinde, hvad jeg ønsker at finde og hvem ved, måske det endda kan blive til et ny billede også 🙂

   Måske jeg kan inspirere dig til at gøre det samme? Jeg er i hvert fald lidt tøvende overfor at skrive “med spredehagl” og spørge ud i intetheden…

   God aften,

   Kh “hende den nysgerrige”

  • #2004
   WintherWinther
   Deltager

   Jeg kan genkende dine tanker. Jeg ikke selv typen der bare lægger et billede op af mig selv, sådan bare lige.
   Men hvis jeg fornemmer at en har lyst til en dialog, sender jeg hurtigt et billede, så er jeg åben.
   Teksten, “med spredehagl” ja det er noget spøjst noget.
   Jeg kan godt li dit udtryk, det med at skrive ud i “intetheden” 😆 det giver sådan en tom følelse.

   Det er noget andet, når der fornemmes at der er noget “substans” i den anden ende 😁
   Sidder lige og smiler, til hvilket profilbillede jeg skal sætte på 🙏

  • #2100
   Inaktiv

   Jeg har foto på. Af mig. Alt andet ville være underligt. For mig. Jeg har intet at skjule. Jeg har tillid. Jeg vil mødes som mig. Og hvis jeg ikke kan stå rent og vise hvem jeg er, så er starten seriøst dårlig.

   Hvad andre gør forholder jeg mig ikke til. Men selv står jeg nøgen… omkring hvem jeg er.

  • #2520
   eneene
   Deltager

   Kære ‘hende den nysgerrige’

   Jeg er forholdsvis ny her, og det er første gang, jeg er inde og læse i dette forum. Jeg fornemmer, at der ikke er meget aktivitet her, men jeg er – ligesom du selv skriver i dit indlæg – “nysgerrig efter at finde en proces- og/eller tantrapartner”. Jeg har brugt lidt tid på at læse nogle af de spændende artikler, men nu føler jeg, at jeg er klar til at gå et skridt videre. Hvordan er din proces, har du fundet en partner?

  • #2535
   LisRasLisRas
   Deltager

   Kære alle læsere, Lis og jeg er nye i denne tantraverden.
   Vi er åbne om vores identitet med billede på vores profil. Vores historier er følgende: Vi er henholdsvis 72 og 77 år. Vi er begge i vores 2. ægteskab siden 1995. Har tidligere levet et stresset erhvervsliv, afviklet aktiviteterne for 15 år siden og gradvist blevet mere åbne og bedre livsnydere. Vi er helårsbadere i Vesterhavet, naturister, nyder naturen og sejlerhvert år i den svenske skærgård – så vidt muligt som naturister.
   Vi har i februar været til tantrakursus hos Hanne Kjærgaard I Aalborg og skal på tantraweekend (workshop) i august i Bryrup.
   Vi vi gerne udvikle os, vi er begge af følsom natur og især Lis er meget spirituel. Vi vil gerne møde andre ligestillede, så vi kan udvikle os. Skriv gerne@

Viewing 5 reply threads
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.