Er du allerede godt i gang med tantra og er I sammen klar til at gå videre med jeres relation? Her kan du læse artikler, lytte til podcast og finde øvelser, som kan inspirere og flytte jeres forståelse af tantra.

 

Luk op for kraft og aggression

En god adgang til aggression og de stærke instinktive kræfter kan blive en stor ressource både i tantra og i dit liv. Hvor meget kraft kan jeres relation rumme? Det kræver tillid og øvelse at blive tryg ved de store urkrafter.

Skab rum til arbejdet med aggression
Aggression i det tantriske rum
Vi slåssede os til større bevidsthed

 

Avanceret tantra

Avanceret tantra kan bringe dig ind tomhed og kontakt til meditationens væsen. Du vil opdage at den seksuelle energi i sit væsen er en kollektiv energi, der forbinder os alle. Det lyder svært og kompliceret, men det er faktisk muligt for alle at få en erfaring af disse ting.

Avanceret tanta
Små bidder af avanceret tantra
Det store og det lille hav

 
Kali – en kvindelig arketype

Kvinders kraft har et særligt udtryk, som viser sig i den mytologiske Kali – en gudinde med adgang til vrede, aggression og destruktion. Hun er sjældent velkommen i en kultur som vores, hvor kvindelighed udtrykkes gennem sødme, ynde og forfinelse. Kali kan imidlertid sætte fut i jeres samarbejde, hvis I tør invitere hende indenfor.

Hvem er Kali?
Find Kali bag din seksuelle fantasi
Kali gør verden til et mere trygt sted at være