Skift dit forsidefoto
Lysvigter
Skift dit forsidefoto

Jeg er 51år -bosiddende i Sorø kommune - single og uden bindinger af nogle art. - Jeg søger en tantrapartner- til udvikling og erfaring.

Denne brugerkonto status er Godkendte

Denne bruger har ikke tilføjet nogen oplysninger til deres profil.

Der findes mange forskellige felter, du kan udfylde herunder, f.eks. om du søger tantrapartner eller ej, og hvilken region du bor i. Kun udfyldte felter vil blive vist. Og kun personer logget på kan blive set, og kan søges på. Du kan ændre i felterne ved at klikke på tandhjulet ovenfor.

Mit sind åbent, jeg møder mange energier i det daglig som psykoterapeut Jeg tilhøre det alternativ univers , jeg er Clairvoyant og reikihealer fra 2008- underviser i yinyoga - så daglige meditation og refleksion er del af min personliglighed og mit velbefindende.
jeg er nysgerrig på det tantrisk energiarbejde og lidt erfaring fra 2021 og nu er besluttet på at arbejde dybder ind i dette univers . . gerne med romatikken som fundament . Romantik handler ikke bare om sex, det handler om forestillingen om foreningen af mand-kvinde i en soulmate-relation. Afhængigt af hvem man i øvrigt er som menneske, vil vores romantiske forestillinger have forskelligt indhold. Fælles for os er troen på, at det sande og smukke kan findes uden for en selv i et billede, som er ryddet for lidelse og ubehag. Romantik er hjerte og ånd og ikke kun forbundet med sex. .

Mand
Fyn og øerne, Vestsjælland, København og Østsjælland, Sydsjælland
Jeg søger en tantrapartner
Jeg søger medlemsskab af en procesgruppe
51 år siden