Tantraforum.dk forside Fora Find en tantrapartner Her kan søge i og lave kontaktannoncer

Viser 7 svartråde
 • Forfatter
  Indlæg
  • #1710
   adminadmin
   Keymaster

   Dette forum er til for at søge tantrapartnere, og selv lave kontaktannoncer.
   Husk man kan også søge i medlemskartoteket på Tantraforum.dk/medlemmer

  • #1749
   AltieenAltieen
   Deltager

   jeg søger en åben og nysgerrig Q, som også søger glæden ved tantra. Jeg er ikke ude efter et “fast forhold”, men i stedet muligheden for at mødes lejlighedsvis.

   Hverken du eller jeg skal føle “os forpligtet” til noget. I stedet skal det være vores kemi, nysgerrighed og legen som “trækker”.

   Jeg er 54 år og fra København. Jeg forestiller mig du er fra 40 år. Om du er ny eller erfaren indenfor tantra betyder ikke så meget, vi skal finde vores fælles vej.

   Kærligst
   Jesper

   • #1999
    BettyBetty
    Deltager

    Hej Jesper
    Vil lige i første omgang spørge om du stadig er aktivt søgende ?
    Kh Betty

    • Dette svar blev ændret 2 år, 8 måneder siden af BettyBetty.
  • #1932
   Inaktiv

   Kære læser.
   Jeg søger en fortrolig kvindelig partner at udvikle mig med og gennem.
   Jeg blev skilt for 5 år siden, hvilket har været en gave i form af, at jeg ikke tror, jeg ellers ville have fået sat gang i den selvudvikling og selvindsigt, jeg har opnået siden og stadigvæk arbejder med.
   Jeg ville egentlig gerne have en kæreste, men det er endnu ikke lykkedes at mødes med en kvinde, hvor vi begge har haft modet og selvindsigten til at slå til, når vi ved et møde har mærket, at der har været en særlig kemi.
   Jeg er mere introvert end udadfarende, så det ligger ikke til mig, straks at falde i snak med nye mennesker, hvis der ikke er sat nogle rammer til det.
   På tomandshånd snakker jeg dog gerne om alt, når først kontakten er skabt.

   Jeg er blevet overrasket over, at jeg ikke husker tidligere i livet at have haft større lyst, end jeg mærker, jeg har i disse år.
   Jeg kan godt blive forvirret og i tvivl om, hvad der er hvad, og hvad der kommer først af kærlighed, sex, lyst, fortrolighed, tryghed og oprigtig interesse.
   For også at lære mig selv bedre at kende, søger jeg derfor nu en udviklingspartner – og gerne, men ikke nødvendigvis, med kærestepotentiale – der har lyst til at udfordre og udforske sammen. Både fysisk og verbalt. Jeg søger en rum, hvor jeg kan sige min ærlige mening og oplevelse af tvivl, usikkerhed, lyst og behov uden at være bange for at miste.

   Jeg har ikke egentlig tantraerfaring. Jeg kan mærke, hvad naturen og kærlighed og æstetik betyder for mig, og at det er en særlig type kvinde, jeg ofte ubevidst bliver interesseret i. Det ubevidste, intuition, tilfælde og synkronicitet interesserer mig. Jeg mærke også nogle gange, at blive forledt af mine tanker og falde for overflade frem for dybde. Jeg har aldrig kunnet være sammen med en, hvor jeg ikke har følt noget dybere, men det er ofte startet med noget ydre. Øjne og smil betyder meget. Du ved lige så vel som mig, at der er forskel på mænd og kvinders tilgang til tingene, men at det gælder om at se ud over sig selv og i stedet have et mere holistisk syn på, hvad tidens forhold kræver,
   Jeg er 55 år og slank, holder mig pæn og skydes ofte 10 år yngre. Jeg bor i ejerbolig og har en godt almindeligt lønmodtagerjob i København og bor 15-20km nord for byen i nærheden af toget, hvorfor jeg pt har valgt ikke at have bil. Jeg er ikke fanatisk med noget. Jeg spiser varieret, går op i ikke at forurene eller have madspild.
   Kan du matche og udfordre mig hører jeg gerne fra dig, hvis du også bor på disse kanter. Kærlig hilsen

  • #1987
   MarliceMarlice
   Deltager

   Kære dig;

   Jeg søger en tantrisk partner at udvikle mig sammen med.
   Jeg forestiller mig redskaber som meditation, kraft-øvelser, sharing og healing i de seksuelle møder.

   Nøgleord er
   – nærvær
   – ansvarlighed
   – kærlig tilgang til mig selv og dig
   – respekt
   – nysgerrighed
   – seriøsitet omkring egen praksis

   Det er vigtigt for mig at du er single, og åben for at udvikle en kærlighedsrelation. (livet giver ingen garantier naturligvis) Jeg føler dynamikken er mest åben, hvis muligheden er tilstede.

   Jeg har rimelig stor erfaring i det tantriske og er i okt 20 begyndt at meditere mere seriøst, ligesom jeg også har planlagt undervisning i tigerens rede i februar 21.
   Jeg er seriøs i min tilgang men ikke rigid. Jeg befinder mig rigtig godt i en relation hvor begge er ansvarlige og ønsker at bidrage og holde rummet.

   Jeg ser meget frem til at høre fra dig
   Kærlig hilsen Kamille Marlice

   • Dette svar blev ændret 2 år, 10 måneder siden af MarliceMarlice.
  • #2002
   AltieenAltieen
   Deltager

   Ja, jeg søger stadig en nysgerrig og åben tantrapartner. Min “annoncer” fra 2019 er derfor stadig gældende 😉

   Så vil du også “opleve verden”, efter corona og sætte dig selv fri. Så skriv, så måske vi kan finde en vej “ud af alt dette her”.

   Du må meget gerne bo i eller tæt på Kbh.

   Kærligst
   Jesper

  • #2083
   ManazManaz
   Deltager

   hej med jer.
   Jeg er ny her.
   ER grøn på det tantriske, men har en kontakt til mennesker, en respekt og troværdighed, som gør jeg føler det rigtigt at møde en anden i noget så helligt og privat.
   Har flair for at være i nuet, mærke og give fra mig.

   Kunne være spændende at møde en som vil guide mig videre i min søgen, en som vil træne og øve, udveksle og udfordre.

   Skriv gerne PM.

  • #2084
   MitchMitch
   Deltager

   HEJ,
   JEG ER NY HER. ER IKKE HELT VELBEVANDRET I TANTRA (ENDNU) MEN INTERESSEN ER STOR. JEG VIL GIVE MIG SELV HELT OG FULDT. ØNSKER UDVEKSLING OG UDFORDRING
   MITCH

  • #2130
   Inaktiv

   Hej

   Det er ikke svaret man skal frygte, men derimod om man formår at stille spørgsmålet, enten verbalt eller sindsmæssigt, der åbner vejen for ny indsigt.
   Som ny i denne verden har jeg en del spørgsmål og mit håb er at en venlig sjæl vil invitere mig ind i sit univers og være behjælpelig med at svare på nogle af mine spørgsmål. Være en slags guide, hvis dette begreb findes i denne verden.

Viser 7 svartråde
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.