Orgasme - kraft og proces - temaforside

Orgasme var Tantraforum første tema. Herunder kan du se en liste over alt det, som temaet indeholdt af øvelser, beretninger og viden om emnet:
 

  1. Hvis du ikke kender til tantra, bør du begynde med at læse artikelserien om, hvad tantra er.
  2. Hvis du gerne vil vide mere om orgasme og tantra, kan du læse de tre artikler under "Viden om", nemlig Tantra og orgasmeJordpunktet og Udløsning og orgasme.
  3. Herefter anbefaler vi dig at lytte til Orgasmekraft, som er et interview med Anne Sophie Jørgensen, toneangivende underviser i tantra. 
  4. Så er der hele sektionen med personlige beretninger under fanen "Sådan!" i topmenuen, hvor du kan blive klogere af andre tantrikeres erfaringer med orgasme.
  5. Når du er klar til selv at gå videre med sagerne, kan du læse under "Øvelser" om, hvordan kvinder og mænd kan arbejde med at udvikle og nuancere orgasmen, samt hvordan de kan arbejde sammen.
  6. Vil du gerne endnu dybere ind i detaljeret viden om især kvinders orgasme, skal du lytte til Orgasmens anatomi, et interview med sexolog og parterapeut Maj Wismann.
  7. Du finder også en guidet meditation, "Det tantriske ottetal", som er en parøvelse, der fremmer kontakten til hara, hjerte og krone.
  8. TIl sidst kan du få dig et godt grin.
  9. Og dele dine tanker og erfaringer i forum.


Quicklinks til lydfiler